Vår konstgjorda värld

Det som skrämmer mig mest är att människor är så inställda på att världen ska vara artificiell. Jag fylls av ett obehag när jag tänker på vårt släktes brist på självdistans.

Jag läste om att de tänkte skjuta ner vargar i Värmlandsskogarna därför att de tydligen har attackerat ett antal hundar i trakterna. De skiter i att det bara finns 30 stycken vargar i värmlandskogarna och totalt 150 stycken vargar i hela Skandinavien. Det ignorerar även att det är tjuvjägare som har lockat vargarna till område med kött. Tjuvjägare som förmodligen varit tvugna att avreagera sig på något då de aldrig fick chansen att vara en skolmassaker. Äckliga jävla vårtiga män som förmodligen aldrig får knulla.

Det är väl i själva verket de som borde utrotas?

Som tur är inleds skyddsjakt som ska skrämma bort vargarna från området där skottlossningen ska äga rum. Även de förstår att detta är ett fortsatt hot mot en hälsosam ekologi. Jag ser detta som en liten del av det stora.


Vi gör vad som helst för att vi själva ska få det så bekvämt som möjligt och verkar inte förstå att våra handlingar även har konsekvenser. Vi utrotar vilda djur och föder istället upp individer i indutrier och behandlar de som objekt och som vilken produkt som helst. Vi sprider ut våra förmåner över hela jorden. Vi täcker fälten med asfalt, övergöder våra sjöar och gör orättvisor frukstansvärt synliga. De är som vanligt den rike vite mannen som äger vår jord och leker med den för att få kunna ha råd att köpa horor.

Ingenting är naturligt längre, allt är konstgjort och det sjukaste är att folk verkar trivas med det och blundar för vad som egentligen håller på att hända.


Såg på en debatt mellan en man som arbetade med att genmodifiera livsmedel och en kvinna som var representant från Greenpeace. Även de som inte bryr sig om världen skulle förstå att det inte finns någon poäng med GMO. Mannen påstod att detta skulle vara en lösning på världsvälten. Kvinnan bara skakade på huvudet och sa precis det jag tänkte på "Det finns statestik på att det finns en stor mängd mer mat än vad som skulle behövas för att hela världens människor skulle vara mätta & belåtna, världsvälten handlar enbart om maktspelet och hur vi inte kan fördela jordens resurser rättvist. Genmodifierade livsmedel är bara ytterligare en produkt med vinstintresse, inget annat."

Det värmde ordentligt i magen och mannen började st-st-st-stamma värre än innan.

 

Det är riktigt skönt när man upptäcker människor med samma värderingar, vi är inte lika många som våra motståndare men vi finns. Jag känner motivationen och gemenskapen, revolutionen är inte långt borta. Den kommer vara ett stort kapitel i våran framtida historiabok och människorna kommer tacka oss och kyssa våra jordiga fötter.




Dom har handskar på

Illa kan det gå

Hjärnskador kan dom få

Vi kan inte bara stå och se på

När dom pucklar på

När nån blir slagen gul och blå

Vi kan inte bara stå och se på

För illa kan det gå


Kommentarer
Postat av: Johan Eliasson

Mycket word på det Emma, väldigt bra formulerat om det där med vargarna, jag visste att det pågick sådana aktioner. Det är verkligen hemskt, förstår inte hur människor tänker i sådana situationer.

I Väntan På Revolutionen.

2007-11-24 @ 02:55:21
URL: http://www.johanfitforbattle.blogg.se
Postat av: ronjah

fy vad hemskt det är att det du skriver är sant..

många bäckar små, blir till en stor å.
i väntan på revolutionen :)

2007-11-24 @ 10:23:46
URL: http://insidearetard.blogg.se
Postat av: Viktor Wiberg

Emma, Emma, Emma! Du gör det så bra och allt låter så underbart genom dina ord! Mer folk till denna revolution är vad vi skulle behöva och om vi någon gång ska kunna krossa "the man" så kommer du säkert kunna ha en stor del med det att göra! Utbilda dig och bli ett språkrör för denna revolution!

2007-11-24 @ 18:55:59
Postat av: jennifer

Du är fan jävligt toppen :)

2007-11-25 @ 17:05:30
URL: http://klantskalle.blogg.se
Postat av: linnea

jag är med dig kömpes!

2007-11-26 @ 11:41:18
Postat av: hampus

för att citera Feuerbach:
Men... vår tid föredrar bilden framför föremålet, kopian framför originalet, återgivningen framför verkligheten, skenet framför väsendet... ty för den är bara illusionen helig, medan sanningen är profan. Ja, i dess ögon stiger heligheten i samma utsträckning som sanningen avtar och illusionen tilltar, så att den högstsa graden av illusion för den också är den högsta grad av helighet.

2007-11-28 @ 14:35:17
Postat av: panda

jag är med dina värderingar. det är sjukt vad det gäller vargarna. människor är egoistiska som bara den.

2007-12-03 @ 19:18:20
URL: http://trippy.blogg.se
Postat av: linnea

uppdatera! skriv mer, skriv mer! jag vill läsa mer av dina kloka ord!

2007-12-20 @ 14:02:55
Postat av: jennifer

nej, jag tycker som du. Det är väl mest människor som inte är så insatta som påstår såna saker.. men, det ska förklaras för dom med!

2008-01-16 @ 13:17:39
URL: http://deliverthem.blogg.se
Postat av: Alicia

Hur gör man för att göra allmänheten mindre lata? Ärligt talat, hur?

I väntan på revolutionen indeed.

2008-01-17 @ 15:22:53
URL: http://funnynoises.blogg.se
Postat av: m

usch för stavfel

2008-02-16 @ 15:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0